19.12.2020.

18:37

Foto:

Vesti

DAMAMA SE POSREĆILO! Čak 4 žene dobile automobile, a Kragujevčanka STAN! ONI SU IZVUČENI U IGRI "UZMI RAČUN I POBEDI"!

Glumica Dragana Mićalović izvlačila je srećne dobitnike. Ona je najpre izvukla pet dobitnika automobila "fijat" 500L.

Dobitnici automobila su:

Proković Milena iz Aranđelovca

Informer

Ružica Valčić iz Vlasotinca.

Informer

Branislav Aljetič iz Bačkog Jarka.

Informer

Budić Milica iz Tovariševa.

Informer

Slađana Todorović iz Svilajinca.

Informer

Dragana je potom izvukla i dobitnika stana, a to je Vesna Cvetković iz Kragujevca.

Informer

U izvlačenju pojedinačnog kola nagradne igre učestvuju sve koverte koje su blagovremeno pristigle na adresu Uzmi račun i pobedi 2020. Koverte koje su blagovremeno stigle na traženu adresu i nisu izvučene u nekom od izvlačenja, učestvuju u narednom, sve do poslednjeg - petog izvlačenja.

Izvučeni dobitnik mora u potpunosti ispuniti sve uslove za učešće navedene u pravilima nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020 kako bi dobio nagradu.

U izvlačenju nagrada učestvuju učesnici čije su koverte predate na šalterima pošta ili ubačene u poštanske sandučiće, do poslednjeg radnog dana koji prethodi danu izvlačenja, a u skladu sa istaknutim radnim vremenima pošta, odnosno vremenom pražnjenja poštanskih sandučića.

Koverte koje su blagovremeno stigle na traženu adresu i nisu izvučene u nekom od izvlačenja učestvuju u narednom izvlačenju, sve do poslednjeg, petog izvlačenja (26. decembra). Planirano je da se početkom 2021. organizuje drugi krug nagradne igre, i šest dodatnih izvlačenja u kojima će pravo učešća imati sve koverte koje su pristigle u prvom krugu.