27.12.2020.

11:58

Foto:

Vesti

PRIPADNICI VOJSKE SRBIJE NIKADA NISU I NEĆE IZBEGAVATI ZADATKE! Stefanović: Od donacije UAE VMC Karaburma dobija SLAJSNI SKENER!


Stefanović je na TV Prva naveo da je i vojno zdravstvo dalo veliki doprinos, kao i svi pripadnici Vojske Srbije u borbi protiv Covid 19 i to od početka epidemije u našoj zemlji.

U tom smislu istakao je da se na VMC Karaburma leče najteži bolesnici, a da pripadnici VS nikada nisu i neće izbegavati zadatke kojima mogu da zaštite i pomognu svojim građanima.

Informer


Podsećajući da je koordinator VMC Karaburma dr Ivo Udovičić kazao da su napravili jelku od skafandera i druge zaštitne opreme u hodniku bolnice u zelenoj zoni, jer će tamo dočekati Novu godinu, kao i da je kroz šalu pozvao građane da im se pridruže, Stefanović je pozvao sve da ostanu kod svojih kuća i na taj način pomognu celokupnom stanovništvu i zdravstvenom sistemu.

"Pozivam građane da im se ne pridruže, da ostanu kod kuća i da ostanemo zdravi, a da oni što pre zatvore tu bolnicu i da možemo da kažemo da smo pobedili", kazao je Stefanović.