30.12.2020.

14:08

Foto:

Vesti

NOVA GODINA JE VREME RADOSTI! Pokloni za 1.500 mališana!

Tradicija dočeka Nove godine ove 2020. biće prekinuta, ali će naši najmlađi uprkos trenutnim okolnostima i izostanku predstava, druženja, zagrljaja, fotografisanja, zahvaljujući ovoj akciji, moći da se raduju poklonima kao i prethodnih Novih godina.

Informer

Pokloni za mališane
"Novogodišnja kutija" za 1000 mališana

Budući da mnogi roditelji zbog novonastale situacije nisu u mogućnosti da kupe svojoj deci poklone, pokrenuta je akcija zahvaljujući kojoj će hiljadu mališana iz porodica slabijeg materijalnog stanja, a koji pohađaju vrtiće na beogradskim opštinama, dobiti novogodišnje poklon paketiće u okviru tradicionalne humanitarne akcije "Novogodišnja kutija". Projekat su realizovali Grad Beograd i Sekretarijat za obrazovanje i dečiju zaštitu u saradnji sa Crédit Agricole bankom, Bankom hrane i kompanijom Dexy Co, koja je donirala igračke za svaki od paketića!

Informer

Predstavnici kompanija organizatora “Novogodišnje kutije”

Paketići za Hram Svetog Save i BELhospice centar

Nisu zaboravljeni ni drugi klinci, pa će tako Hram Svetog Save proslediti 300 novogodišnjih paketića porodicama sa više dece, članovima dečijeg hora "Rastko", ali i mališanima iz porodicama slabijeg materijalnog statusa o kojima brine tokom cele godine. Specijalni novogodišnji paketići svoj put su pronašli i do korisnika BELhospice centra koji pruža sveobuhvatnu podršku onkološkim pacijentima u odmaklim fazama bolesti i članovima njihovih porodica, kako bi im predstojeći praznici bili bar donekle bezbrižniji.

Informer

BELhospice
"Šta je slađe od kolača?" za roditeljsku kuću "Zvončica"

Pored akcije deljenja poklona, u sklopu zajedničke akcije organizovano je da sav prihod od prodaje slikovnice Lola&Mila “Šta je slađe od kolača?” kreirane u saradnji sa Event Media timom i Sergejem Ćetkovićem, bude namenjen roditeljskoj kući "Zvončica”"iz Beograda. Reč je o prvoj roditeljskoj kući za potrebe smeštaja dece obolele od malignih oboljenja. Važno je reći da se slikovnica može kupiti samo u Dexy Co Kids prodavnicama. Osim ove akcije koja traje kontinuirano, tokom cele godine, sve mališane koji će praznike provesti u "Zvončici", novogodišnji paketići kompanije Dexy Co sačekali su ispod novogodišnje jelke.

Kompanija Dexy Co, koja je deo ovog humanitarnog projekta, uspešno posluje skoro 25 godina i u svojoj prodajnoj mreži trenutno broji 38 Dexy Co Kids prodavnica na teritoriji Republike Srbije, kao i osam u Bosni i Hercegovini. Godina puna izazova nije sprečila ovog pouzdanog partnera mnogih svetskih kompanija u nameri da svojim kupcima pruži novitete, a mališanima radost igre igračkama koje uživaju popularnost širom planete. Ova raznovrsna ponuda odavno ne podrazumeva samo igračke, pa se tako u asortimanu nalaze garderoba i obuća poznatih evropskih i svetskih proizvođača, školski pribor, knjige, dok izuzetno mesto u ponudi zauzima i kompletan asortiman bebi artikala i bebi opreme.

Iz kompanije Dexy Co poručuju da se rado odazivaju svakoj prilici da pomognu, ali i da su poklonjeni paketići samo jedan od načina da zahvale mališanima za svu ljubav, radost i poverenje koje im pružaju odrastajući uz njih i njihove igračke.