05.02.2021.

07:31

Foto:

Vesti

DOKTOR MILANKO PROGOVORIO O ČIPOVIMA I VAKCINAMA "Svima koji to misle postavim SAMO JEDNO PITANJE"

 - Kad se vakcinišete prvom dozom, apsolutno ste nezaštićeni. Pandan tome je isto kao što imate puno ljudi koji su preboleli koronu, a onda se ponovo inficirali - to je ono što se dešava u prirodnim uslovima. Isto je sa prvom vakcinom - da je dovoljna jedna, ne bi postojala druga, da je dovoljno da preležite koronu, ne biste se zarazili drugi put. Krajem treće nedelje nakon primanja prve doze vakcine, imate neka antitela, ali su ona daleko od toga da su postigla zaštitni nivo - rekao je Šekler za "Nedeljnik".

Kako je naveo, u tom slučaju  - imate ih kao i onaj što je preboleo koronu prvi put, ali je to nizak nivo antitela, nedovoljan da zaštiti, i kad uneseš veću količinu virusa - zarazićeš se .

Informer

Najveća zaštita se postiže nakon druge doze

Navodeći da je ogromna verovatnoća da će sve vakcine štititi od novog soja korone, on je rekao da "što se tiče mutiranih oblika, ima ih oko 13.000 koji su ubačeni u bazu".

Na pitanje šta je najluđe što je čuo o vakcini, rekao je da je to teorija o tome da su "čipovi u vakcini".

- Kažu neki kako Bil Gejts hoće da nas čipuje. Obično takvim ljudima postavim pitanje da li imaju mobilni. I kažem: Čoveče, u tom tvom telefonu imaš gde si bio, s kim si razgovarao, šta si pričao, šta si guglao, šta te zanima, šta si kupovao, i to unazad godinama. Pa zar je na sve to još potreban čip? - rekao je Šekler.