11.02.2021.

19:51

Foto:

Vesti

(VIDEO) BILO JE I VREME! ČASOVI POČINJU HIMNOM BOŽE PRAVDE, "Osnove sistema odbrane Republike Srbije" - novi predmet u srednjim školama, POSLE SVE U VOJSKU, SRBIJA MORA DA SE BRANI!

U okviru tog predmeta učenici će saznavati "osnovne stvari o našoj vojsci, o tome kako ona funkcioniše, kako je organizovana" kao i o tradiciji i istoriji Vojske Srbije.

Časovi će počinjati intoniranjem himne Srbije "Bože pravde", "što ima za cilj jačanje patriotskog duha i identifikovanja mladih sa svojom zemljom".

Nastava za "Osnove sistema odbrane Republike Srbije" izvodiće se uz pisane materijale, „Pauer point" prezentacije i priručnik namenjen nastavnicima i učenicima.

ZAPAD KORISTI MALOLETNIKE ZA NAPAD NA PUTINA! Moskva nije ovako ljuta bila godinama, PREKO OVOG NEĆE PREĆI!

Predavači će biti razredne starešine, a direktori škola moći će da zatraže pomoć.

- U tom slučaju, neko u uniformi iz našeg teritorijalnog organa odlazi u školu i pomaže razrednim starešinama da izvedu nastavu - navodi se u saopštenju.

PEKING ZALEPIO ŠAMARČINU LONDONU! Britanci, šta ćete sad, Kina zabranila emitovanje BBC! Pekingu dosta laži jedne od najpoznatniji TV i radijski kanala!

Potpukovnik Milan Krsmanović iz Uprave za obaveze odbrane Ministarstva odbrane izjavio je u emisiji "Svitanje" RTV Pink da je ovaj predmet bitan za učenike završnih razreda srednjih škola zato što oni "kao punoletni građani već imaju prava i obaveze prema državi, uvode se u vojnu evidenciju, mogu se opredeliti da upišu Vojnu akademiju, mogu da postanu profesionalni vojnici ili da se odluče za služenje vojnog roka".

Evo, nije himna Bože pravdem ali ima li iko ko na ovo može istati imun!!!