06.03.2021.

12:28

Foto:

Vesti

Igor je bio prvi čovek u Srbiji koji je dobio koronu: Pre nedelju dana, bio je na kontroli i EVO ŠTA SU POKAZALE ANALIZE

Kako kaže, postao je popularan preko noći, jer je sve u javnosti zanimalo ko je osoba koja je u Srbiji prva zaražena koronom. Takva popularnost, kaže, nikome ne treba, ali priznaje da je jedino dobro što je mogao da podeli svoja iskustva sa drugima kada je broj obolelih počeo naglo da raste.

Informer

- Takva popularnost nikome ne treba, ali jedino je dobro što sam podelio svoja iskustva sa drugima kada je broj obolelih počeo naglo da raste. Iako sam preživeo agoniju, sada, posle toliko vremena sam dobro. Posle izlaska iz bolnice bio sam jako oslabljen i umoran, a za potpunu regeneraciju pluća zbog jake upale koju sam imao trebalo mi je nekoliko meseci. Medicinsko osoblje je zaista uložilo sve napore da mi spase život i to rade i dan-danas za sve ove obolele pacijente - ispričao nam je Đantar, a onda se prisetio kako je izgledala jeziva borba sa ovom pošasti:

- U bolnici sam bio ukupno 24 dana, od čega onih sedam najtežih na intenzivnoj nezi. Te jezive scene mi se stalno vraćaju i nikada neću moći da ih zaboravim. Ležim sam, ne znam da li ću preživeti... A oko mene ljudi kojima se stanje pogoršava, koji umiru. Verujte mi da je korona ozbiljan protivnik i ni danas ne smemo da ga potcenjujemo - poručio je Đantar.

On je prošle nedelje bio na kontroli:

- Još imam dovoljan broj antitela ali čim bude potrebno, vakcinisaću se protiv korona virusa - rekao je on.