04.04.2021.

11:14

Foto:

Vesti

OVO JE JOŠ JEDAN MALI ZNAK PAŽNJE ZBOG SVEGA ŠTO STE URADILI ZA NAŠU ZEMLJU! Vučić pokazao sadržaj paketa pomoći za penzionere! Video

 

- Dragi penzioneri, ovo prvi uzorak kese sa sadržajem onoga što treba da dobijete kao dodatni poklon od vaše države jer ste to zaradili, mnogo toga izgradili, sve napravili u našoj zemlji što smo mi nalsedili. Ovo je minerali cink, ova je vitamin D3 i ovo je C vitamin - svi dobri i vitamini i minerali za jačanje imunoloških funkcija za snaženje vašeg organizma. To još jedan mali poklon države ne računajući onih dva puta po 30 evra plus 50 evra koji će biti samo za penzionere, ukupno 110 evra. Ovo je još jedan mali znak pažnje zbog svega onoga što ste vi uradili za našu zemlju i zbog svega onoga što ste nam ostavili, a mi danas moramo da idemo vašim stopama i da napravimo od Srbije još bolje mesto za život - rekao je Vučić.

- Hvala našim penzionerima na svemu - napisao je predsednik u opsiu snimka.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je 29. marta, tokom gostovanja u emisiji "Ćirilica" na TV Happy, da će penzionerima država uručiti pakete kao znak pažnje.

- Svaki penzioner dobiće od države C vitamin, D vitamin i cink. To je više znak pažnje, nadam se da će se obradovati. Neće to da ih izleči, ali će im osnažiti imunitet. To ćemo do petog juna da završimo - rekao je Vučić.