09.05.2021.

18:12

Foto:

Vesti

SRBIJO, MISLI O OVOME! BALKAN SLAVI DAN POBEDE, ALI?! Istina je da region gubi Drugi svetski rat, tu su "velika Albanija" i NDH, Nemačka vlada u Evropi! NIJE LI TO ONO ŠTO JE I HITLER PRAVIO?!

Ekspert za bezbednost Dževad Galijašević ocenio je da je najava Hrvatske da će praviti bazu u lažnoj državi je udar na regionalnu stabilnost i međudržavne odnose

On je dodao i da je to udar na bezbednost samog samoproglašenog Kosova. Pa u nastavku ukazao:

- To nije zato što je Hrvatska bitna, budući da je ona evropski prosjak i zadnja evropska država, pored Bugarske, te ne predstavlja nikog i ništa. Ona na ovakvim merama i učešćem u ovakvim politikama hrani svoj ustaški mentalitet i neoustašku agendu, budeći neoustaške ambicije.

- Hrvatska nije samostalna i ovakve radnje ne radi iz svoje pameti. Da, tako hrani svoju srbofobiju, ali iza ovoga stoje pokrovitelji koji za 9. maj - dan pobede nad fašizmom - podsećaju da fašizam nije poražen!

- Na Balkanu smo izgubili Drugi svetski rat i valjda to vidimo posle 70 godina. Šta su relikti Drugog svetskog rata i Hitlerove politike na Balkanu? Velika Albanija! Jel imamo priče o "velikoj Albaniji" i priče zapadnih sila da se ona uspostavi.

FARSA ZVANA "DRŽAVNI UDAR" NEĆE ZAVRŠITI TEK TAKO, Mandić: Nećemo se smiriti dok ne bude odgovarao svako ko je učestvovao u zaveri!

- Drugi relikt je NDH! Ustaška Hrvatska. Jel, to imamo na delu? Imamo to na delu! Još samo da Bugari otvoreno zatraže dio Makedonije, pa da shvatimo da je cela priča o Titu i partizanima bila laž. Mi smo taj rat od nacista definitivno izgubili.

I Ukrajina je nacistička. Pogledajte pribaltičke zemlje - i one su nacističke.

ŠTA JE DOVELO DO KRVAVOG RATA 1991. GODINE?! Lazanski o FATALNOM propustu komunističke Jugoslavije! /VIDEO/

- Pogledajte sve države koje su navodno izgubile rat - Nemačka je ponovo najmoćnija u Evropi. Francuzi su ponovo poltroni Nemačke. "Petenova vlada" sedi u Parizu. Britanci su pobegli na svoje ostrvo i ponekad nam pošalju svoje specijalne jedince da nam bude još gore, da slučajno ne primete da Rusi izviruju ili žele nešto da rade i da nas još više okrenu da mrzimo Nemce - da nam bude što teže i da u nekom budućem odmeravanju budemo instrumenti britanskih interesa na Balkanu.