18.05.2021.

19:16

Foto:

Vesti

BAHATI TIKTOKER ZORAN MUČIO ŽIRAFU U BEOGRADSKOM ZOOLOŠKOM VRTU! Životinja sve vreme CVILELA, hteo da uđe i kod lava! Foto/Video

 

Bahati Zoran se na video-klipu koji je postavio na društvene mreže prvo pohvalio da je odlučio da zajaše žirafu, a potom preskočio ogradu. Uznemirena životinja je počela da beži i cvili kada je on raširio ruke prema njoj. Upravo u tom trenutku Zorana su spazili radnici obezbeđenja i on je izbačen iz Vrta dobre nade.

HTEO DA UĐE I KOD LAVA

Međutim, Jovanović je pored žirafe, na društvenim mrežama podelio snimak kako juri ovce, koze i magarce u zoološkom vrtu, a u video-klipu koji je podelio govori da je imao nameru da uđe u kavez lava.

♬ original sound - ludibratt?

Izgrednik juče nije odgovarao na naše pozive, a direktor Beogradskog zoološkog vrta Srboljub Aleksić za Objektiv navodi da je samo pukom srećom sprečen veći incident.

– Žirafa nije agresivna životinja, ali može u strahu da napravi štetu. Dovoljno je jednom da udari i tako velika životinja može da nanese ozbiljne povrede. Naši zaposleni su ga odmah izbacili iz boksa i on je legitimisan, a životinje na svu sreću nisu pretrpele veći stres. Zaista ne pamtimo ovakav slučaj i mnogo smo razočarani. Samo se plašimo da oni kojima je on uzor ne pođu njegovim stopama – navodi Aleksić.