04.08.2021.

09:00

Foto: Promo

Vesti

Triglav osiguranje svuda sa Vama

Voleli biste bar nakratko da otputujete i opustite se. Daleke destinacije za Vas ovog leta ne dolaze u obzir, a ne želite ni da se vozite autobusom, pa ni avionom. Nemate nameru, ali ni vremena, da planirate mnogo unapred i zato birate da Vam društvo pravi neko ko je, kao i Vi, sposoban i spreman da se spakuje za tren oka i bez velikog premišljanja uskoči u auto i upusti se u avanturu.

Idealno rešenje predstavljaće neka od evropskih metropola do koje se stiže za nekoliko sati vožnje. Da biste na miru mogli da odaberete najbolju opciju i na odmoru se osećate bezbrižno, uzmite polisu Putno-zdravstvenog osiguranja koje štiti osiguranike od nezgoda, bolesti i neprijatnosti. Možete je zaključiti u nekoj od poslovnica Triglav Osiguranja a.d.o. ili u partnerskim turističkim agencijama. Ukoliko posetite e.Triglav portal, to ćete moći da obavite za svega nekoliko minuta, uz 20% popusta. Suma osiguranja je 30.000 Evra, a u ponudu je uključeno proširenje pokrića za slučaj bolesti COVID-19.

Kada i to rešite, ostaje Vam samo da svoju ideju predočite prijatelju koji je oduvek bio najbolji partner za takve putešestvije i na njih pristaje iz prve. Onda zajedničkim snagama smislite gde ćete. Solun može biti fenomenalan izbor jer ćete pored obilaska spomenika i degustiranja njihovih tradicionalnih jela u živopisnim tavernama, moći da skoknete i do obližnje plaže i brčnete se u moru. Za ljubitelje istorije i umetnosti, tu su Beč i Budimpešta. Uživaćete u obilasku Šenbruna, nekadašnje letnje rezidencije Habzburgovaca i delima austrijskih majstora u Leopold muzeju ili prelepoj arhitekturi mađarske prestonice. Kako ste pravi gurman, već se smeškate zbog čuvenih kobasica sa sirom. Čak ni velike vrućine Vas neće sprečiti u tom „zločinu“. O Saher i Esterhazi torti ne smete još ni da razmišljate, jer biste bili u stanju da istog časa stavite tašnu na rame, izađete iz kancelarije i sednete za volan. Ni Trst ne zvuči loše, a o Firenci da i ne govorimo. Iako bi to bila malo napornija vožnja, zbog papardela i toskanskog vina sve se može.