23.08.2021.

20:08

Foto: printscreen

Vesti

VUČIĆEVIĆ ZA TV PINK: Bjelogrlićev napad đilasovski mediji koriste za brutalnu kampanju i spinovanje!

- Na snimku se vidi da Antonijević i Bjelogrlić nisu imali nikakav kontakt. Pogledajte snimak, Gaga nikako nije mogao da vidi da mu Bjelogrlić prilazi. Ovi đilasovski portali pokušavaju da prikažu Bjelogrlića kao žrtvu. Pa pogledajte, on je uputio više udaraca, mi smo izbrojali 12 udaraca. On je mogao da ga ubije tamo. Ovo je strašna, najprljavija kampanja. Da ne verujemo snimku samo i da ne verujemo Antonijeviću, imamo izjave svedoka koji kažu da se gospodin Atnonijević nikako nije obratio Bjelogrliću. Mi smo danas zvali glumce da komentarišu ovo nasilje Dragana Bjelogrlića. Znate li da nemamo nijednog glumca koji je osudio ovaj napad. Recimo, imamo glumca Marka Živića koji kaže da je Gaga to zaslužio. Znate zašto to rade, zato što se plaše. To je klan. Oni se svi boje za svoj posao. To je napravio taj Bjelogrlić. Ovo je brutalan napad. Da je viteški prišao i rekao "Ajde, ustani, da rešimo to napolju". A ne ovako, kao najcrnjeg neprijatelja, starijeg čoveka, koji je u podređenom položaju. Našli su mu 1,15 promila alkohola i psihoaktivne supstance. Neka Biljana Lukić, službenica Dragana Đilasa kaže da nema potrebe za pritvorom - rekao je Vučićević.

Nakon toga, glavni i odgovorni urednik Informera pročitao je komunikaciju novinarke svog lista, na šta Lekić odgovara njoj da je gora od prostitutke.

- Taj isti Slaviša Lekić posle ove komunikacije objavio je i broj telefona naše novinarke Dejane Kljajić i meni šalje uvredljive poruke - rekao je Vučićević.

Informer

Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik Informera

- Ovo je deo šire kampanje. Bjelogrlić svuda glumi neku pravovernost i opoziciju, a Gaga Antonijević je kriv što je snimio film koji se njemu ne sviđa. On je rekao njemu "Je*ala te Dara iz Jasenovca" - kaže glavni i odgovorni urednik Informera.