01.09.2021.

13:00

Foto: Promo

Vesti

PRVI NA „MILOŠU VELIKOM“: Na usluzi vozačima!

Zato je odlična vest za sve vozače da se u blizini naplatne rampe u Preljini kod Čačka (smer iz Beograda) sada nalazi NIS-ov maloprodajni objekat, GAZPROM benzinska stanica "Sokolići 1".

Od sada će svi vozači koji rado koriste auto-put „Miloš Veliki“ tokom vožnje moći da naprave pauzu na putu i pritom uživaju u raznovrsnim sadržajima nove NIS-ove benzinske stanice.

Informer

Savremene tehnologije korišćene su prilikom izgradnje i opremanja i ove benzinske stanice, a svaki posetilac lako će se upoznati sa raznovrsnom ponudom pomoću multifunkcionalnih panoa i multimedijalnih ekrana na kojima su predstavljeni proizvodi i usluge. Pored modernih „ostrva“ gde potrošači mogu natočiti gorivo vrhunskog kvaliteta, tu su i različiti drugi sadržaji.

Pauzu tako možete iskoristiti za uživanje u gastro specijalitetima i poznatim Drive Café burgerima, dok bogati dopunski asortiman i kafu vrhunskog kvaliteta možete konzumirati i u otvorenoj bašti Drive Cafe restorana.

Informer

Ono što izdvaja 25. po redu maloprodajni objekat NIS-ovog GAZPROM premijum brenda u Srbiji je i deo koji je opremljen spravama za vežbanje, dečije igralište i mogućnost punjenja električnih automobila.

Kako bi izgradila benzinsku stanicu koja potrošačima nudi sve što im može biti potrebno tokom putovanja, kompanija NIS uložila je više od 3,4 miliona evra, a da sve usluge budu izvršene u skladu sa očekivanjima potrošača, brine se 20 zaposlenih.

Napravite pauzu, posetite prvu benzinsku stanicu na auto-putu „Miloš Veliki“ i uverite se sami zašto je jedna od najmodernijih u našoj zemlji!