04.09.2021.

14:32

Foto: printscreen

Vesti

NOVINARKA DANASA NEMA POJMA da nastup Fredija Merkjurija i Monserat Kabalje nikada nije održan na Olimpijskim igrama JER JE ČOVEK UMRO!

Svima je poznato da je glavni urednik dotične novinarke neškolovana ličnost bez fakulteta, za kojeg se ne zna da li je ikada bio novinar i da li je ikada u karijeri napisao neki novinski izveštaj.

Informer

Pitanje novinarke Danasa

Ali ako neko pristane na to da neobrazovani balvani budu iznad njega i naređuju šta da radi, razumno je i da svesrdno podržava politiku medija u kojem radi i da se nikad ne izvini za manipulacije i greške koje svakodnevno proizvode.

Onda se podrazumeva i da su ti isti novinarki dodelili posao da sarađuje sa samozvanim stručnjakom za crkvu Mlađanom Đorđevićem, ali da ne zna da Fredi nikada nije stigao da nastupi sa Montsi na otvaranju Olimpijskih igara u Barseloni '92 jer je preminuo od AIDS-a u novembru '91, već je sa njom nastupio na Ibici '87, i da to svoje neznanje i elementarnu neobaveštenost još nadobudno provuče kroz pitanje sagovornici je prosto neverovatno za ljude sa imalo razuma.

Informer