27.12.2021.

19:00

Foto: Promo

Vesti

Kompanije Orion telekom i Apotekamo.rs poklanjaju Imuno pakete za naše najmlađe u vrednosti od 40 miliona dinara

Naši najmlađi su tokom zime najosetljiviji. S obzirom na to da se njihov imunitet još uvek razvija, potrebna im je zaštita od virusa i prehlada.  

Da bi naši mališani pravilno rasli i razvijali se, potrebno je ojačati njihov imunitet. Neki od glavnih uzročnika slabljenja imuniteta i pojave prehlada, gripa i drugih infekcija kod dece su promene vremena, niske zimske temperature, suv vazduh, nedostatak sunčevih zraka i D vitamina, čest boravak u zatvorenom prostoru koji se ne provetrava, direktni kontakti među decom u zatvorenim prostorijama, manja dostupnost svežeg voća i povrća...

Veliki broj zaposlenih u kompanijama Orion telekom i Apotekamo.rs su i sami roditelji, pa odlično razumeju izazove sa kojima se porodice suočavaju u ovom periodu godine.

Zbog toga Orion telekom i Apotekamo.rs, kao društveno odgovorne kompanije, žele da pomognu roditeljima u njihovom nastojanju da deci obezbede očuvanje zdravlja i pravilan razvoj. Iz tog razloga će kompanije pokloniti više hiljada Imuno paketa za najmlađe. 

Informer

Imuno paketi će biti podeljeni roditeljima dece u predškolskim ustanovama na teritoriji grada Beograda, a drugi deo ove humanitarne akcije se ogleda u tome da će porodilišta i bolnice dobiti donaciju u pelenama, kremama i drugim bebi proizvodima. Vrednost donacije je preko 40.000.000 dinara.

Ovo je jedan od dobrih primera koji pokazuje da privatni sektor u što većem obimu treba da bude deo rešenja za okolnosti koje nas okružuju.