21.12.2021.

21:00

Foto: printscreen

Vesti

SUMNJAJU U MOJ MORAL! Sanja Vučić u našoj akciji otkrila kako se nosi s hejterima na društvenim mrežama!

Sanja se takođe priključila našoj akciji "Stop nasilju na internetu", jer smatra da poznate ličnosti, ali i druge popularne osobe na društvenim mrežama ne bi trebalo da obraćaju mnogo pažnje na to šta se piše o njima. Ona za to ima i poseban recept:

- Nasilje na internetu se konstantno dešava u našem okruženju, posebno zato što smo javne ličnosti, ali ono što ja uglavnom radim to je da ga ne trpim, već isključivo biram da ga ignorišem. Tako se nosim s time.

Ipak, neke stvari i nju pogađaju, posebmo kada su neistinite.

- Uglavnom se osvrću na fizički izgled i sumnja se u moj moral. Osvrću se na trivijalne i marginalne stvari i pišu to zato što nas u suštini i ne poznaju dovoljno dobro.

Kad je o blok listama reč, sanja se još "uči" toj veštini:

- Na blok listi imam neke ljude naravno, ali ne nešto puno. Nekako je to u začetku još uvek - kaže i dodaje da do sada nije imala potrebe da se obraća policiji:

- Nisam se nikad obraćala policiji jer nikada nije do te mere eskaliralo da bi bilo potrebe za tim.

Sanja ima i savet za one koji ne umeju da se izbore sa teretom loših komentara na društvenim mrežama:

- Kad primim neku ružnu poruku sigurno da nije prijatno, ali ujedno nekako ne dozvoljavam da to dopre do mene, jer znam da je to osoba koja nije meni važna u životu i koja nikako ne može da utiče na moj život tako što misli ili napiše nešto ružno - završava Sanja Vučić.