21.12.2021.

12:00

Foto: Big Blu

Vesti

Novogodišnja čarolija u evropskim prestonicama uz Big Blue

Turistička agencija Big Blue vas vodi na nezaboravna putovanja po neverovatnim cenama u koju su uključeni avionski prevoz, hotel, grupni transferi, usluge vodiča i panoramsko razgledanje grada.

Informer

U gradu svetlosti, prelepom Parizu popijte espreso uz francuski kroasan sa pogledom na Ajfelov toranj. Prošetajte Jelisejskim poljima, uživajte u umetnosti uličnih slikara, posetite Diznilend, šopingujte jer je Pariz definitivno centar mode. Grupni polazak je 30.12. na 4 noćenja, a cena po osobi sa svim taksama kreće se od 699 evra.

Prošetajte ulicama Atine, podsetite se istorije koja je utkana u svaki kamen ovog grada, udahnite miris mora, uživajte u mirisima i ukusima grčke kuhinje i kreirajte nezaboravna sećanja. U prestonici Bogova, ovekovečite trenutak fotografijama i uspomenama ulazak u Novu 2022. godinu. Grupni polazak je 31.12. na 3 noćenja, a cena po osobi sa svim taksama iznosi od 429 evra. Požurite da rezervišete svoje mesto jer je preostalo samo nekoliko slobodnih mesta!

Informer

A ako Novu godinu zamišljate među palmama i uz more, idealnu klimu za šetnju onda je Barselona pravo mesto za vas. Gaudijeva arhitektura, zelenilo, La Rambla, španski mentalitet i naravno flamenko učiniće da vaša omiljena destinacija upravo postane Barselona. I ako Novu godinu planirate da provedete upravo tamo, ne zaboravite da u ponoć pojedete 12 zrna grožđa za uspešnu i srećnu sledeću godinu i nazdravite uz šampanjac. Grupni polazak je 30.12. na 3 noćenja, a cena po osobi sa svim taksama kreće se od 569 evra.

Informer

Grad koji zapljuskuju vode prelepog Bosforskog zaliva, očaravajuće arhitekture koju čine velelepne palate i minareti uz uske uličice, bazar, male zanatske radnje učiniće da na trenutak pomislite da ste zastali negde u prošlosti, a zapravo ako bolje pogledate shvatićete da ste u jednom od najmodernijih i najposećenijih evropskih gradova Istanbulu. Mesto u kom se susreću istok i zapad, nekadašnji centar sveta sasvim sigurno će vas ostaviti bez daha. Grupni polazak organizovan je 30.12. na 3 noćenja, a cena po osobi sa svim taksama kreće se od 449 evra.

Informer

Moramo da napomenemo da su se na velika vrata tačno posle godinu dana vratila grupna putovanja koja imaju svoju posebnu čar zbog povoljnijih cena, konstantnog prisustva i asistencije vodiča i brojnih potencijalnih izleta koji se mogu realizovati u zavisnosti od želja putnika. Kompletnu ponudu smeštajnih jedinica možete pogledati na zvaničnom sajtu Big Blue turističke agencije.

Budite u centru sveta, budite u najlepšim evropskim gradovima za novogodišnju noć. Mesta je ostalo još malo, zato požurite da rezervišete svoje mesto u evropskim prestonicama.