02.01.2022.

08:13

Foto: Shutterstock

Vesti

DETE VAM JE DEBELO! Doktorka optužila majku da se dete ne hrani zdravo ONA JOJ ODGOVORILA FOTOGRAFIJOM UŽINE, šta mislite da li je ovo zdrav obrok?!

Poručila mi je da "za ručak moram da joj dam zdravije namirnice", napisala je mama u neverici i dodala da devojčica svaki dan jede zdravo, te da ne shvata što nije u redu s njenim ručkom.

Dodala je i da je njeno dete "zdravo i srećno" i da joj doktorka ne bi smela da govori da se nezdravo hrani, budući da o njenoj prehrani zapravo ništa ne zna.

- Ona nije nikad videla što mi kod kuće ručamo ili večeramo, već je po njenoj težini odmah zaključila da se hrani nezdravo i poručila mi da joj "moram ponuditi i zdravije namirnice za obrok" - napisala je i dodala da devojčica svaki dan jede mnogo voća i povrća i da ne zna što je zdravo ako to nije.

Informer

printscreen

Užina

Drugi su se roditelji složili da u spakovanom ručku četverogodišnjakinje ne vide ništa loše, a većina misli da upravo tako treba da izgleda ručak za predškolsko dete.

- To mi sve zgleda super zdravo - napisala je jedna mama, a druga je poručila da "dok god dete dobro jede, srećno je i zadovoljno, doktor ne bi trebao ni da komentariše njegovu kilažu", prenosi The Sun.