04.01.2022.

13:30

Foto: printscreen

Vesti

7 PITANJA BEZ ODGOVORA U VEZI NESTANKA MATEJA PERIŠA! Kontradiktorne informacije i zbunjujući snimci! NIKO NE ZNA ŠTA SE STVARNO DESILO!

 

Postoji, naime, nekoliko pitanja i kontroverzi na koje, za sada, nema odgovora.

1. Da li je na snimcima nadzornih kamera zaista Matej, s obzirom na to da njegovi prijatelji tvrde da je bio u crnim patikama kada je izašao iz "Gotika", a otac ga je na snimcima preoznao, iako momak na snimku ima bele patike.

2. Jedan od detalja na snimcima koji je sve zbunio je priča o devojci u belom džemperu. Naime, na jednoj od juče objavljenih snimaka se vide mladić i devojka kako trče. Mladić je u kratkim rukavima i u tamnoj odeći. Ali, ima i tamne patike. Na svim drugim snimcima, a na kojima se prema tvrdnjama oca Nenada Periša nalazi Matej, vide se bele patike. Ko je devojka i da li je pronašena i ispitana?

3. Na jednom od snimaka vidi se mladić (tvrdi se da je Matej) koji u jednom trenutku pokušava da zaustavi taksi, ali ga vozač ne prima u vozilo. Da li je vozač taksija pronađen i ispitan?

4. Najviše je kontroverzi oko snimka na kojem neko pliva u Savi, nadomak obale. Na snimku se ne prepoznaje o kome je reč, a Matejev otac tvrdi da niko ne može da pliva na taj način po Savi, kada je temperatura vode oko 4, 5 stepeni. Za sada nema dokaza da je Matej na tom snimku.

5. Pojedini očevici tvrde da su Mateja videli - u Rumi. Izgledao je zapušteno, u velikoj prljavoj jakni, pa su pomislili da je skitnica. Otkud u Rumi i odakle mu jakna kad je svoju ostavio u klubu "Gotik", a ulicama je trčao (ako je to on) u majici kratkih rukava.

6. Zbog čega su njegovi prijatelji koji su bili s njim u društvu čitave noči, njegov nestanak prjavili tek posle gotovo 16 sati. I da li su oni testirani na anrkotike?

7. Od koga se i zašto Matej navodno krio pored Beton Hale, u delu prema pasareli koja vodi do Kalemegdana?