11.01.2022.

19:58

Foto: Printscreen

Vesti

NEMCI U ŠOKU! Balkanca ništa ne može da spreči da OKREĆE PRASE za Božić! (VIDEO)

Ako već za praznike ne može "dol(j)e" kod svojih, jer je zbog pademije niti može da putuje, a i poslodavac ne gleda baš naklonjeno na njegove neraskidive veze sa zavičajem, šta prosečnom Zemljaku drugo ostaje, već da Balkan preseli u Nemačku.

Nema raja bez rodnoga kraja, ni Božića bez mesa! Uz toplo pečenje, jedan Balkanac preneo je običaje u Nemačku. Iako se trudio da to bude krišom, jedan "pobratim" usnimio ga je kako na terasi stana obrće prasence. Da bi ugođaj slavlja bio kompletan u pozadini se čuju narodna muzika, tačnije stari hit "Ti si žena mog života"! 

Korisnik Tik Toka sa Balkana, koji se na ovoj mreži potpisuje kao "KImba junior", okačio je na svom kanalu snimak na kojem se vidi kako se u jednom od stambenih blokova, po izgledu luksuznijih, neko dosetio kako da ispeče prase, a da to komšiluk "ne vidi".

Čovek je na ogradu terase stavio foliju, a da bi bio siguran da radoznali pogledi neće razotkriti njegove tajne radnje, postavio je i suncobran. Na pod terase je stavio dva električna roštilja, dok je prase stavio na ražanj, koji se okretao pomoću elektro motora.

Za sada se ne zna u kom nemačkom gradu je nastao snimak, te i da li se komšiluk bunio na prepoznatljivi miris pečenja praseta pečenog u "dubokoj ilegali". A možda su se pridružili Zemljaku, jer ko može da odoli ukusnoj pečenici.