19.01.2022.

20:36

Foto: printscreen TV Prva

Vesti

POLICIJA NAM JE TO ZABRANILA! Splićanka otkrila šta se dešavalo nakon Matejevog nestanka, a na pomen ovog imena POČELA DA PLAČE PRED KAMERAMA

- Nismo smeli da damo iskaze jer se samo tako ometa istaga. Meni više puca glava od laži koje se plasiraju, da mi je oduzet pasoš, da se bavim prostitucijom...ja sam ozbiljna cura koja radim i trudim se da postignem nešto. Tim lažima pokušavaju fokus da prebace negde drugo, novinari dolaze oko škole gde mi mama radi, oko naše kuće...zar mislite da policija nije mene prvu saslušala? Zna se gde sam bila, prošla sam poligraf, predala im na uvid automobil, spremna sam da dam krv, kosu, sve, da sperem ljagu sa svog imena - rekla je ogorčena Splićanka.


Ona je komentarisala i navode oko droge.

- Novine pišu svašta, on je zlatni momak, takva osoba ne radi ne znam šta. Ja ne koristim bilo šta - rekla je ona.

Informer

Maja Sopta


Na pitanje o Matejevom ocu, Maja se rasplakala.

- Ovo me je pitanje baš dotuklo, možemo li ponoviti - rekla je ona novinarki pa nastavila:
- Srela sam ga 4.januara... šta ću mu reći, da je Matej jak, da ćemo ako ikog pronađemo živog i zdravog, to biti on, pričali smo kao ljudi, on nikada nije sumnjao u mene, čak me je i branio, jer je znao da smo imali zabranu pričanja za medije - rekla je Maja.


- Ja sam Mateja volela kao brata svog, jako mi je drag, vredan momak, zlatan i dalje sam u šoku, i dalje ne verujem, ne verujem šta se ovo sve dešava. Matej i ja smo se zbog sličnog posla na sretali dva puta nedeljno, on je dobar momak koji je studirao, radio, trenirao. Za kraj, imam samo da poručim jedno: kad se dešavaju ovakve tragedije, pusite ljude da boluju i pustite policiju da radi svoj posao - kazala je Maja.