21.01.2022.

13:01

Foto: R. B.

Vesti

NESTALI ALEKSA VEĆ DRUGI PUT VIĐEN U GROCKOJ? Javila se žena - tvrdi da je bio na OVOM MESTU!

Nakon što se oglasio čovek koji tvrdi da ga je video u Grockoj i da je siguran da je to baš ovaj momak, porodici se s istom informacijom javila i jedna žena.

- Rekla je da ga je videla u prodavnici u Grockoj. Nešto je kupovao i potom je, kako tvrdi ta žena, otišao na autobusku stanicu i tu čekao prevoz. Policija tek treba da nam javi da li su išli tamo i šta su ustanovili - rekla je majka Olivera za Telegraf.rs.

Kako ističe Aleksina majka i vozač kamiona koji radi u Italiji tvrdi da je baš Aleksu video u Grockoj.

Informer

Traži se Aleksa Stanković

- Ćerka je pričala sa njim i kaže da je odmah ostavio sve svoje podatke za slučaj da zatreba policiji, jer je ubeđen da je dečak koga je video baš naš Aleksa. On je vozač kamiona i radi u Italiji i za praznike je bio u Srbiji. Kaže da bi nam javio i ranije, ali je tek posle prepoznao da je to Aleksa, kada je video njegovu fotografiju u medijima - ispričala je ranije Olivera za naš portal.

Podsetimo, Aleksa je nestao 28. decembra. Sa sobom je poneo sve diplome, svedočanstva, sva dokumenta, zbog čega majka misli da je otišao negde u inostranstvo, da mu je neko ponudio posao jer je odličan poznavalac kompjutera.

Zbog toga je policija uzela kućište od njegovog kompjutera i blokče njegovo, u kojima su bile ispisane šifre, ali sve je bilo uzalud. Sve je vratio na fabrička podešavanja.

Za Aleksom je raspisana poternica.

Bonus video: