03.02.2022.

18:01

Foto: Printscreen/TV happy

Vesti

GLEDAOCI, VODITELJKA I GOSTI OSTALI UŽASNUTI U program uživo se javio čovek pa zapretio "UBIO BIH ŽENU, A RAĐE BIH DETE UBIO, MOLIO SAM SE DA UMRE NA POROĐAJU"

Čovek koji se javio, kako je rekao, je iz Kraljeva, a razlog zbog kojeg ne može da podnese svoju porodicu toliko da ima želju da ih ubije je taj što su ga, kako tvrdi, izbacile iz stana.

- Ubio bih ženu, a rađe bih dete ubio. Iz srca bih želeo to da uradim i ozbiljno razmišljam o tome... Ako bih ženu ubio, ćerka bi jedva dočekala da proda stan tako da bih najrađe obe ubio. Nemaju ni dana staža ni jedna ni druga, izbacile su me iz stana - rekao je muškarac, dok su voditeljka i gosti u neverici slušali ove reči.

Međutim, ovde nije bio kraj grozotama koje je ovaj čovek izgovorio.

- Molio sam se da umre na porođaju, ali ne može da ima decu... Ne da onaj odozgo da se skotovi razmnožavaju - rekao je muškarac, koji se telefonski uključio u program, na opšte zaprepašćenje gostiju u studiju među kojima je bila i doktorka prava koja je rekla da je ovo pretnja ubistvom na koju treba da reaguju nadležni jer je izrečena javno.

Gledalac, koji se predstavio kao Miša, rekao je da je molio da ga prime u starački dom jer posle, kako kaže, izbacivanja iz stana nije mogao sebi da plati sobu.

Na pitanje iz studija da li je normalno da celu porodicu ubije zbog stana, on je rekao da nije zbog stana nego zbog nepravde.

BONUS VIDEO