10.02.2022.

11:36

Foto: Informer

Vesti

DA SRCE PUKNE OD TUGE! Danas sahrana dečaka (3) koji je preminuo od opekotina, evo da li će roditelji ispratiti sina na večni počinak!

Njegova majka T.S. (32) i njen suprug G.S. (46) neće moći da prisustvuju sahrani svog trogodišnjeg sina.

T.S. pritvor je određen 30. januara ove godine zbog zlostavljanja, zanemarivanja i nepružanja pomoći maloletnom licu, jer je alarmirala Hitnu pomoć tek kada je njen trogodišnji sin preminuo, a dečakov otac G.S. pritvoren je novembra prošle godine zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet narkotika te nedozvoljene proizvodnje oružja i eksplozivnih materija jer je u njegovoj kući u niškom naselju Apelovac pronađeno 48 stabljika marihuane, pištolj i okvir sa municijom za automatsku pušku.

Informer

Sahrana će se obaviti danas u 12 časova na groblju u Paligracu bez prisustva roditelja.

Podsetimo, institut za sudsku medicinu obavio je obdukciju detetovog tela a nalaz će biti upućen Osnovnom javnom tužlaštvu. Prema preliminarnim informacijama, mališan je preminuo od teških opekotina koje je zadobio leđima, grudima, stomaku i ekstremitetima ali ne i po dlanovima i stopalima, što navodi na zaključak da je bio u stojećem stavu kada je povređen.

Međutim, jedinstveno je mišljenje stručnjaka da je za nastanak tako teških opekotina bilo neophodno da dečak bude u kontaktu za vrelom tečnošću  izvesno vreme. Na taj način dovedene su u sumnju tvrdnje majke i bake da se dete samo poparilo tako što je odvrnulo slavinu sa vrućom vodom.

Bonus video: