10.02.2022.

18:09

Foto: rtk

Vesti

ALEKSA OPET OTIŠAO OD KUĆE? Najnovije informacije o mladiću za kojim se tragalo više od mesec dana

Kako je Informer već pisao policija ga je pronašla u jednoj kući na Vračaru i odveli u Kruševac, gde je saslušan. Ipak on nije prenoćio kod svoje bake, kako je mislila njegova majka Olivera, koja se sa sinom uopšte nije ni videla, već na nekom potpuno drugom mestu.

Podsetimo Aleksi se sve do 9. februara 2022. od 28. 12. 2021. godine izgubio svaki trag. Intenzivnim operativnim radom pripadnika MUP-a, PU Kruševac i PU Beograd, mladić je lociran u jednom stanu na Vračaru gde je pronađen u dobrom i stabilnom zdravstvenom stanju. Kako je izjavio policiji, svojevoljno je otišao od kuće, a ne pod prisilom.

Aleksa je tokom noći u pratnji pripadnika PU Kruševac, doveden u Kruševac iz Beograda gde je sa njim u zgradi Policijske uprave u prisustvu stručnog lica Centra za socijalni rad, obavljen informativni razgovor.

Kako saznajemo , Aleksa se u tom razgovoru izjasnio da ne želi da ostane u Kruševcu. On je negde oko ponoći u pratnji radnika Centra za socijalni rad napustio zgradu PU Kruševac, i kako nam je nezvanično potvrđeno, prenoćio je  u privremenom smeštaju koji mu je obezbedio Centar za socijalni rad Kruševac.

Aleksa je takođe najavio da će se ponovo vratiti za Beograd, a po saznanju njegove majke to je već učinio danas pre podne. Nakon svih radnji koje je sprovela PU Kruševac u rešavanju ovog sličaja, Kruševačka policija podneće izveštaj Višem javnom tužilaštvu