14.02.2022.

19:48

Foto: Tanjug

Vesti

PREKO HORGOŠA ZA SAT, A NA BATROVCIMA I ŠIDU TRI SATA ČEKANJA NA GRANICI! AMSS upozorava i na radove na putu na ovim deonicama

Vozače upozoravaju i da će se 17. februara izvoditi se radovi na pranju kamera sistema video nadzora na Obilaznici oko Beograda i to u tunelima Straževica, Lipak i Železnik, a u smeru ka Bubanj Potoku. Radovi će u tunelu Straževica biti od 9 do 11 časova, odvijaće se u jednoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan semaforskom signalizacijom.

U tunelu Lipak radovi su planirani od 13.30 do 15.30 časova, izvodiće se u desnoj cevi tunela, u voznoj traci, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

U tunelu Železnik radovi će biti od 17 do 19 časova, izvodiće se u desnoj cevi tunela, u voznoj traci, a saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom.

Radovi se izvode i na Obilaznici oko Novog Pazara, obezbeđeni su adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, a trajaće 120 kalendarskih dana, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične Policije na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja.

Teretna vozila čekaju na graničnom prelazu Horgoš 90 minuta, na Kelebiji 120 minuta, na Batrovcima i Šidu 180 minuta.