15.02.2022.

08:45

Foto: Printscreen TV Pink

Vesti

STIGLA MI JE PORUKA: "MOJA ĆERKA IMA 29 GODINA I KANCER MATERICE"... Danica Grujičić o teškim trenucima!

- Ne znam ko sve više ima moj broj... Kada vam stigne poruka moja ćerka ima 29 godina i ima kancer materice.. Kako da ne odgovorite? - rekla je Danica Grujičić.

Doktorka Danica Grujičić je istakla da razvoj korona virusa i njegove mutacije govori da je sve to genetski inženjering i da je napravljen u laboratoriji, jer se virus ponaša isto na minusu i ogromnom plusu.

Informer

Danica Grujičić

- Čitava zapadna medicina koja je osnovala u 15 veku je nastala na obdukciji, a danas je njihova preporuka da se obdukcija na preminulim od korone ne radi - kaže Grujičić i dodaje da je tu nešto neobično.

Grujičić je govorila i o tome što se nalazi prva na listi SNS uz svoje kolege.

- Ja sam se uvek zalagala da u politici budu ljudi sa biografijom, znam ko sam i šta sam uradila za ovih 40 godina... Mlade ljude koje sam naučila da rade, pokušaj da se Institut vrati pod okrilje Fakulteta i Univerziteta, jako sam razočarana starijim kolegama i njihovim odnosima prema mlađim kolegama - ističe Grujičić.

Danica Grujičić je istakla da joj je cilj da se napravi novi Institut za onkologiju.
-  Meni nije jasno zašto nismo novu zgradu tražili još pre 10 godina - kaže doktorka. 

- Možete da volite ili ne volite neku stranku, ali morate da ukažemo na to šta je urađeno... Ima svega, ali moramo da pokažemo program, nešto za šta se borimo - kaže Grujičić.