Autor: Informer.rs

07.03.2022.

11:59

Foto: Gradska opština Palilula

Vesti

USPEŠNO ODRŽAN DEČIJI FESTIVAL NA PALILULI

Ovaj mini festival intenzivne zabave za celu porodicutrajao je od 11 do 14 časova, a posetioci subili u prilici da uživaju u pažljivo osmišljenom zabavnom programu koji se odvijao na samoj festivalskoj bini.Dečija predstava „Šašavi štrumfovi“zagrejala je atmosferu na samom otvaranju manifestacije, a program je zatim nastavio da se odvija uz atraktivne nastupe mađioničara, žonglera, klovnova i svima omiljenog Peđolina koji je svojim harizmatičnim voditeljskim šarmom ulepšao jučerašnji dan svim prisutnim posetiocima.

Informer

Festivalski prostor su posebno ulepšalelevitirajuće figure koje su zaista pravasvetska atrakcija ali i foto kutak za stvaranje porodičnih uspomena. Sve ljubitelje čokolade i slatkiša oduševio je„Bazar čokolade i poslastica“na kojem se mogao pronaći slatki zalogaj za svačiji ukus.

Informer

Uz poslednje ovogodišnje pahulje, Gradska opština Palilula ispratila je zimsku festivalsku sezonu na pravi način, ali time ujedno i najavilapočetak proletnjih i letnjih festivalskih aktivnosti koje će, kako kažu,učiniti kulturni i zabavni život na Paliluli još sadržajnijim.