08.04.2022.

20:13

Foto:

Vesti

ANA BRNABIĆ: Sina Igora volim kao da mi je biološko dete!

 U ekskluzivnom interviju Ana Brnabić odlučila je da o škakljivim temama otvoreno priča, a ono što naciju u njenom slučaju najviše muči nesumljivo pitanje da li je istina da se sa partnerkom Milicom Đurić tajno venčala u inostranstvu.

Informer

- Ne nije istina. I ja sam čula da smo se venčale, ali to nije tačno. Mi smo u vezi više od 15 godina, ali nismo u braku.

Tri anonimna izvora bliska paru kao potencijalna mesta venčanja navela su Njujork, Ročester i Vašington. Međutim, matičarske službe sva tri američka grada demantovale su informaciju.

Informer

Tanjug/Rade Prelić

Ana Brnabić


- Poslednje što bih uradila je da sebi dam veća prava od onih koja ima bilo koji građanin ili građanka Srbije. Nikada to ne bih učinila. To je suprotno svim mojim načelima. Verujte, pre bih se ubila. Gej parovi se, bar prema ovdašnjim okolnostima, ne vode pod kategorijom "normalna porodica" i ne mogu da usvajaju decu - rekla je Ana, pa dodala:

- Kada smo razmišljali o detetu, verovali ili ne, razgovarali smo sa porodicama koje imaju dete. Ja imam jednaka prava, odnosno jednak manjak prava. Da se meni sutra nešto desi, moja partnerka neće imati drugačiju zakonsku zaštitu od one koju ima bilo koji drugi LGBT partner u našoj zemlji. Tačno je da dete nije moje na papiru ali je moje u srcu i kao takvo ne može biti više moje. Kao da sam ga ja rodila, kao da sam mu bioliški roditelj.

Informer

Tanjug/Rade Prelić

Ana Brnabić

S obzirom na Aninu poziciju logično je što se javnost interesuje i za njenu drugu polovinu. Svi već znaju da je prtnerka prve žene na funkciji premijera u istoriji Srbije jedna lepa doktorka i da je zaposlena kao radiolog u Kliničkom centru. Milica zaista pleni gde god da se pojavi, i to ne samo zahvaljujući isrančanom smislu za modu. 

Informer

Ana Brnabić i Milica Đurđić

Ni interesovanje ostatka sveta nije malo, a dokaz za to je naslovna strana decembarskog broja prestiženog magazina L Officiel za arapsko tržište koju je krasila upravo Milica. Pričala je tada o svemu, od mode, sitnih životnih zadovoljstva i izazova svoje profesije, do srpske umetnosti , kulture i prrodnih atarkcija, koje je predstavila na poseban način u sklopu Expo izložbe u Dubaiju. Otkrila je i u čemu njaviše uživa. Odgovor je mnoge iznenadio.

- Postoje dva mesta u Beogradu koja obožavam Hipodrom i Filharmonija. Oba su autentična i jedinstvena. I moj siin mnogo voli Filharmoniju. Zaljubljen je u muziku i često zajedno tamo pratimo koncerte.

Bonus video: