07.05.2022.

13:04

Foto: Pritnskrin/Youtube/Novo jutro

Vesti

DOŠAO IZ ČILEA, IZJAŠNJAVA SE KAO SRBIN! Navija za Crvenu zvezdu, tamani ćevape i sluša Miroslava Ilića (VIDEO)

Da je naša lepa zemlja mnoge strance zavela svojim prirodnim bogadstvima, tradicijom, pa i posebnim mentalitetom nejnih domaćina, nije prvi put, ali  je pokazala svoj beskrajno topao zagrljaj i jednom Čileancu koji je doslovno zaljubljen u Beograd.

Gostujući na TV Pink u emisiji "Novo jutro", Eksekjel Videla, Čileanac koji je odlučio da se 2019. godine preseli u Beograd gde je usledila ljubav na prvi pogled i oduševlejnost Srbijom, još kada ju je posetio 2016. godine.

Kako navodi, nejgova rodbina iz Francuske bila je u čudu što se mladić odlučio za neizvestan život na Balkanu pored standarada koje nudi Evropa, ali je on odlučio da ostane u Beogradu uprkos tome što mu je Praiz bio dostupan za život.

Videla uz ćevape i rakiju u kafani voli da sluša Jašara Ahemdovskog, Miroslava Ilića, ali i, naravno - No Đani, no party - kako kaže.

Eksekjel kaže da palnira da predstavi našu zemlju svetu, a prošle godine, zahvaljujući njemu došla je i čileanska nacionalna televizija u posetu Beogradu i napravila prilog o Srbiji.

Kada je prvi put došao ovde, mladi Čileanac nije poznavao nikoga, a sada ima mnogo prijatelja. Srpski odlično govori, a derbi Partizana i Crvene zvezde ne propušta i navodi kao se opredelio da navija za crveno-bele.

Bonus video: