17.05.2022.

16:10

Foto: ProRec Studio/promo

Vesti

Jazak – spoj izuzetne lepote i prirode

 

Zbog toga treba sa velikom pažnjom da se ophodimo prema dostupnoj vodi za piće. Jedna od njih je i voda Jazak, flaširana izvorska voda kristalne bistrine, bogatstvo koje priroda retko podari. Protičući kroz krečnjačko-dolomitske stene stare više od 30 miliona godina, voda Jazak prikuplja sve životno važne minerale, a njena pH vrednost omogućava brzo utoljavanje žeđi, kao i optimalnu hidrataciju i energiju tokom celog dana. Sadržaj kalcijuma i magnezijuma, nizak nivo hlora i sulfata, posebno nizak sadržaj natrijuma i potpuno odsustvo teških metala doprinose visokom kvalitetu Jazak vode.

Fruškogorski izvor Jazak nastao je u srcu najstarijeg srpskog nacionalnog parka koji je jedini dom mnogih biljnih i životinjskih vrsta i koji čuva istoriju nepresušnog lednika zarobljenog u stenama nekoliko hiljada godina. Istoimeno selo u blizini izvora Jazak važi za najlepše selo u Srbiji do 1.000 stanovnika.

S obzirom na domaće poreklo, voda Jazak je dragulj nekadašnjeg Panonskog mora, a današnje Fruške gore, dok o kvalitetu Jazak vode dodatno svedoči i žig „Čuvarkuće“ čime je nedavno nagrađena. „Čuvarkuća“ nas podseća da su svi proizvodi koji nose ovaj žig zasigurno nešto najbolje što Srbija ima da ponudi.

Izaberite za sebe i svoju porodicu prirodu uhvaćenu u flašici, blago Srbije proverenog kvaliteta. Izaberite prirodno dobru vodu – Jazak!