26.05.2022.

11:19

Foto: NIS

Vesti

Na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu izvučen glavni dobitnik NIS-ove poklon akcije

Stefan je dobitnik najvrednije nagrade u okviru velike poklon- akcije koju NIS organizuje na štandu kompanije na Sajmu poljoprivrede, koji se održava do 27. maja na Novosadskom sajmu. Iako je dodeljena najvrednija nagrada, u NIS-ovoj poklon akciji svi zainteresovani mogu da učestvuju do kraja manifestacije, a svaki učesnik dobija neki od poklona koje je ovim povodom pripremila kompanija za posetioce štanda.

U okviru ovogodišnjeg Sajma, NIS predstavlja proizvode i usluge kreirane posebno za poljoprivrednike, kao i bogatu ponudu koja je potrošačima dostupna na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. Između ostalog, posebno za poljoprivrednike NIS i Credit Agricole banka kreirali su AgroBlue karticu koja nudi mogućnost odloženog plaćanja naftnih derivata, i do šest meseci od datuma kupovine, za iznose od 6.000 dinara i više.

Informer

Takođe, poljoprivrednicima je na raspolaganju i AgroGrandPrix kartica Credit Agricole banke koja poljoprivrednim gazdinstvima omogućava kupovinu goriva na 6 ili 12 rata, bez kamate, na svim NIS Petrol i GAZPROM maloprodajnim objektima.

Svi zainteresovani koji još nisu postali članovi NIS-ovog programa za poljoprivrednike, moći će tokom trajanja manifestacije da preuzmu pristupnicu za NIS Agro karticu, AgroBlue kao i AgroGrandPrix karticu, na štandu kompanije, u Master hali Novosadskog sajma.

Posetioci, takođe, mogu da se upoznaju i sa benefitima u okviru najvećeg domaćeg programa lojalnosti „Sa nama na putu“, koji potrošačima donosi značajne uštede prilikom kupovine na benzinskim stanicama NIS-a.