03.06.2022.

15:41

Foto: Gazprom

Vesti

Sipaj G-Drive – i drži majstora dalje

Istražujući kasnije o G-Drive, naučio sam da ukoliko želim efikasniji rad motora i bolje performanse, ovo gorivo je pravi izbor za mene. Reč je o premijum gorivu NIS-a – za benzince tu je G-Drive 100, dok je za automobile na dizel pogon na raspolaganju G-Drive dizel.

G-Drive sadrži aktivne komponente, odnosno, proizvedeno je po specijalnoj formuli koja omogućava efikasniji rad motora. Upravo te komponente poboljšavaju performanse motora i doprinose tome da duže ostane ispravan i manje podložan kvarovima. Između ostalog,  formula G-Drive 100 sadrži i jedinstvenu komponentu - modifikator trenja koji stvara zaštitni sloj između klipa i cilindra u motoru stimuliše povećanje snage i dinamike motora. Osim toga,  smanjenje trenja u automobilu omogućava snažnije ubrzanje pri visokim brzinama, što je od presudne važnosti pri većim brzinama, a posebno pri preticanju.

Informer

Benzinska stanica

Ja lično sipam benzin i evo kako G-Drive 100 doprinosi boljem radu motora mog automobila. Stvar je u sinergiji 100 oktana i aktivnih aditiva ovog premijum goriva koji daju motoru dodatnu snagu, dok  visoka oktanska vrednost i smanjenje koeficijenta trenja utiču na povećanje obrtnog momenta u širokom spektru broja obrtaja u minuti. Ovo poboljšanje, između ostalog,  pomaže i prilikom vožnje na terenima koji imaju veliki nagib.

Takođe, video sam da ovo gorivo koriste i najbolji – i to sportski timovi koji učestvuju na svetskim šampionatima u trkama izdržljivosti.  Između ostalih, i G-Drive Racing tim koji koristi G-Drive gorivo tokom priprema i testiranja, što omogućava proveru motornih karakteristika u ekstremnim uslovima.

Nakon nekoliko meseci korišćenja G-Drive shvatio sam "da je kvalitetno gorivo za automobil kao jabuka za ljudsko telo – drži doktora dalje." Zato je moj savet - sipajte G-Drive gorivo i držite majstora dalje od svog automobila!