13.07.2022.

08:01

Foto: Instagram/Vidak Živančević

Vesti

(VIDEO) MUŠKARAC JE SKOČIO, A ONDA JE KRENULA DA GA HVATA PANIKA! Pojavio se snimak spasavanja muškarca na Malti, Srbin glavna zvezda!

Srbin je za tvmnews.mt rekao da je, dok je radio u Fondu Gadiru, video stranca starog oko 30 godina kako skače u more sa obale zaliva.

Nakon nekog vremena Vidak je primetio da se muškarac bori sa velikim talasima. Živančević je odmah reagovao, iako nije bio u obavezi pošto je mesto gde se stranac kupao registrovano kao uvala sa dve crvene zastave, a to znači da je opasna za kupače. 

- I kolega i ja smo uočili čoveka u desnom uglu swimming zone. Ja sam počeo da mu zviždim da izađe iz vode. On je krenuo da izađe. Međutim, talasi su bili jaki, pa su ga vraćali u vodu. Umorio se i krenula je panika da ga hvata... Morao sam da uđem, nisam mogao da ga ostavim - prepričava skromni Vidak. 

Informer

Mladić je dodao da je uspeo da iznese žrtvu na obalu i da je, na sreću, čovek bio samo u šoku i nije mu bila potrebna medicinska pomoć. Živančević je naveo da mu se taj čovek zahvalio što mu je spasao život.