Autor: Informer.rs

19.07.2022.

14:28

Foto: printscreen/Instagram

Vesti

OVIM TRETMANOM JE RONALDO POVEĆAO PENIS! Doktora Đokić otkriva detalje: Tkivo dobija na čvrstini, povećava se za 3 centimetra!

Doktorka Milica Đokić za Informer otkriva koje blagodeti ima ovaj tretman:
- Nije tajna da ubrizgavanjem botoksa u muški polni organ tkivo dobija na gustini i čvrstini, ali isto tako i dobija na veličini za 2 do 3 centimetara. Iako kod nas ovaj tretman jos nije zaživeo, verujem da će ova korekcija biti primamljiva našim muškarcima. Nema bojazni po zdravlje, a rezultat su bolje fizičke performanse i, naravno, veće samopouzdanje. Dakle, estetska medicina i nauka su našle način da ispune sve naše potrebe i želje, a to nam donosi toliko dobrobiti, kako fizički, tako i psihički - kaže doktorka Đokić i napominje da Ronaldo i u 37. godini izgleda odlično baš zbog toga što je ljubitelj tretmana za negu lepote.

Informer

Kristijano Ronaldo

- Da je jedan od trenutno najvećih sportista današnjice veliki uživalac estetskih korekcija nije tajna. Kristijano Ronaldo u 37. godini ima kondiciju i telo na kome mu možemo samo pozavideti. Veliki je zagovornik zdrave ishrane, ali su za njegovu neprolaznu mladost zaslužne i estetske korekcije.

Ovaj tretman nije mnogo bolan. Na tretirano mesto maže se krema sa anestetikom i odmah nakon njega muškarac može normalno da funkcionište.