21.07.2022.

16:47

Foto: Instagram/printscreen

Vesti

RONALDO JE POKRENUO LAVINU, OVO JE SAMO POČETAK! Dr Đokić o korekciji muškog polnog organa: Tretman nije bolan, ovo će postati standardna procedura!

Portugalski fudbaler ubrizgava hijaluronsku kiselinu kako bi imao veći polni organ, a doktorka Milica Đokić objasnila je za Informer koliko je ovaj tretman bolan, kao i zbog čega se muškarci libe da se odluče na ovaj korak. 

Kako je istakla dr Đokić, iako svi misle da je ovaj tretman bolan, zapravo to nije slučaj.

- Iako bismo pomislili da je tretman botoksom u mušku intimnu regiju veoma bolno iskustvo, moramo stručno naglasiti da to nije slučaj. Pored nesumnjivih estetskih benefita (povećanje veličine i debljine muškog polnog organa), ovaj tretman je veoma efikasan i kod medicinskih poremećaja kao što su erektilna disfunkcija i prerana ejakulacija. Samu proceduru izvodi stručno lice uz lokalnu anesteziju i tok korekcije se ne razlikuje od korekcije lica. Na rezultate ove procedure možete računati do dve godine, nehirurški i bez šavova poboljšava se seksualna funkcija, kao i veličina i debljina polnog organa - objasnila je naša sagovornica.

Informer

Krisitjano Ronaldo

Na pitanje da li naši muškarci dolaze na korekciju polnog organa, dr Đokić odgovara:

- Primetila sam da je vest o Ronaldovoj korekciji propraćena pomalo stidljivo, ali s dosta radoznalosti i probuđenih podpitanja. To možda i govori o potrebi naših muškaraca da saznaju više o ovoj korekciji, njenim rezultatima i samoj proceduri, ali usled raznih uticaja se libe da pitaju ili se odluče na istu. Verujem da je ovo samo početak kada je u pitanju korekcija muškog polnog organa, da će postati standardna procedura, kao uostalom i korekcija usana, nosa, jagodica.

Informer

Dr Milica Đokić

Doktorka Đokić ističe da i kod nas postoje klinike koje uspešno obavljaju tretman hijaluronom u muški polni organ.

- Upućena sam u načine rada, kao i u svakom poslu mislim da potrebe i želje naših pacijenata diktiraju ponudu korekcija i procedura. Znam da postoji par klinika koje uspešno obavljaju tretman hijaluronom u muški polni organ. S druge strane, verujem da će ova vest ohrabriti muškarce s ovih prostora da, ako to žele, porade na svom samopouzdanju i fizičkom izgledu. Uostalom, to je i suština estetske medicine - da nakon svake korekcije budemo zadovoljniji sobom, srećniji i lepši - ističe naša sagovornica.

Bonus video: