Autor: Informer.rs

24.07.2022.

10:26

Foto: Facebook

Vesti

SLIKA KOJA SLAMA SRCE! Dečak grli mural ubijenog brata! Majka i otac palili sveće!

Na fotografiji se vidi kako mali Luka grli mural svog brata Stefana koji je pre godinu dana tragično stradao na pešačkom prelazu u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi.

Na njega je automobilom naleteo Lazar Gajić, a dečak je od siline udarca preminuo. Vozač je pobegao sa lica mesta, a kasnije je uhapšen.

Pre dva dana se navršilo godinu dana od tragične smrti desetogodišnjeg Stefana Balića. Njegova porodica je izašla na mesto tragedije da oda počast dečaku, a momenat kada njegov brat grli Stefanov mural raznežio je mnoge.

Na grupi "Pravda za Stefana" oglasila se i  njegova majka Nataša Živanović Balić čije reči slamaju srce:

Informer

Mali Luka grli mural svog brata Stefana

- Nedostaješ nam...Tvoja ljubav,tvoje vesele oči,zagrljaji,poljupci,nestašluci...Bio si pun života a onda je sve to neko u jednom trenu srušio. Bez tebe naš život nema smisao.U srcu nam je velika tuga i bol koji nikada neće proći. Ne vidimo ti oči i ne čujemo ti glas, ali ipak osećamo da si tu između nas. Anđele naš, živiš sa nama, sa svakim našim uzdahom. I dokle god smo mi tu,ti živiš - napisala je majka. 

Objavu na ovoj grupi podelio je i dečakov otac, koji je bio sa njim u trenutku nesreće:

- Prošla je godina otkako je iz našeg zagrljaja istrgnut naš anđeo, Stefan Balić, 2011-2021.

Bol je večna, a tuga neprolazna. Ljube te: mama Nataša, tata Mihailo, brat Luka, čiča Miodrag
deda Beca, deda Boban i tvoji najdraži.
 

Malog Stefana je na pešačkom prelazu ubio Lazar Galić koji je potom pobegao sa lica mesta. Završne reči na suđenju Lazaru Galiću biće iznesene 15. septembra, nakon čega se očekuje presuda.