Autor: Informer.rs

27.07.2022.

09:00

Foto: Triglav

Vesti

Triglav osiguranje - klikom do bezbrižnog putovanja

 Bez obzira na to koliko se pažljivo planira, letovanje može doneti brojne neprijatnosti. Povrede i bolesti su česti neželjeni pratioci putovanja, a troškovi medicinskih tretmana u inostranstvu mogu biti izuzetno visoki. Budite bezbrižni, Triglav putno osiguranje je tu da vam pruži finansijsku sigurnost u okviru ugovorene osiguravajuće sume za pokriće troškova u slučaju hitnog lečenja i transporta, kako biste se sa odmora vratili samo sa lepim uspomenama.
Triglav osiguranje brine o svim svojim sugrađanima, bez starosnih granica, koji su za svoje turističko putovanje odabrali neku od evropskih destinacija ili plaže Egipta i Tunisa. Za one najmlađe, do 18 godina, u okviru individualnog i porodičnog osiguranja pripremili smo popust od 50%.

Informer

Triglav

 

Korisnicima smo omogućili i ugovaranje proširenja osiguranja za slučaj bolesti Covid-19 izazvane virusom SARS COV-2 do ukupnog maksimalnog podlimita od 5.000 evra.
I to nije sve, kupovinom na portalu e.Triglav možete ostvariti poseban popust od 10%. Samo nekoliko klikova je dovoljno da se osigurate i realizujete popust. Svaki kupac polisu dobija na svoju e-mail adresu, a osnovne podatke SMS-om, bez potrebe dolaska u filijalu Triglav osiguranja. 
Pored online kupovine, putno osiguranje se može ugovoriti u nekoj od poslovnica i partnerskim turističkim agencijama. A kada se nađete van zemlje, naš partner Europ Assistance dostupan vam je 24 sata na tel: + 381 11 41 44 105. Isto tako, ukoliko imate pristup internetu/WiFi mreži, štetu možete prijaviti jednostavnim skeniranjem QR koda sa naše stranice i to bez dodatnih troškova. 
O svim navedenim osnovnim, dopunskim i posebnim osiguranjima možete se informisati u najbližoj poslovnici Triglav osiguranja, kao i na internet stranici www.triglav.rs.