30.07.2022.

18:35

Foto: MOD

Vesti

Stefanović čestitao pripadnicima Ministarstva odbrane I Vojske Srbije osvojene medalje!

Zlatne medalje osvojili su vodnik Ðuro Borbelj i kapetan Nikola Milosavljević, poručniku Milici Marković pripala je srebrna medalja, dok se mlađi vodnik Ivan Dlačić okitio bronzanom medaljom.

- Još jedan u nizu sjajnih dana - naši šampioni nastavljaju sa neverovatnim sportskim uspesima! Na današnjoj, sedmoj Trejl trci ''Kopaonik 2022'', zlatne medalje su osvojili vodnik Ðuro Borbelj i kapetan Nikola Milosavljević, poručniku Milici Marković pripala je srebrna medalja, dok se mlađi vodnik Ivan Dlačić okitio bronzanom medaljom. Svaka čast! Zasluženo ste danas poneli najsjajnija odličja! - napisao je ministar Stefanović na svom fejsbuk profilu.

Informer

Na trkama u dužini od 7 i 15 kilometara učestvovalo je preko 600 takmičara.

U glavnoj trci na 15 kilometara najbolji nastup imao je vodnik Ðuro Borbelj koji je osvojio šampionsku titulu rezultatom 1 sat 9 minuta i 20 sekundi i na taj način odbranio titulu prošlogodišnjeg pobednika.

Informer



U trci na 7 kilometara zlatnu i bronzanu medalju osvojili su kapetan Nikola Milosavljević rezultatom 35 minuta i 32 sekunde i mlađi vodnik Ivan Dlačić rezultatom 37 minuta i 19 sekundi.

U ženskoj konkurenciji poručnik Milica Marković osvojila je vicešampionsku titulu rezultatom 51 minut i 49 sekundi.