03.08.2022.

17:43

Foto:

Vesti

DA LI ZBOG OVOG ZAPAD NE ŽELI DA KURTIJA I EKIPU DOVEDE U RED?! Kosovo je eldorado za trgovinu ljudskim organima, ZAHAROVA RASTURILA I BRISEL I LAŽNU DRŽAVU!

Kosovo je teritorija 'crne' transplantologije. To je oblast gde su ljude žive secirali i vadili im unutrašnje organe radi prodaje onim ljudima koji su, bezuslovno i bez namere da klevećem, to je tačno tako, na Zapadu stajali u redovima čekajući na operaciju presađivanja organa - istakla je Zaharova. 

Ona dodaje da su organe počeli da dobijaju onda kada se Kosovo pretvorilo u strašnu crnu rupu, u kojoj su ljudi nestajali, koje ne samo da su ubijali, već su to činili kako bi prodavali njihove unutrašnje organe.

Specijalni sud za Kosovo formiran je radi razmatranja teških prekograničnih zločina, ratnih zločina i zločina protiv čovečnosti, počinjenih tokom 1998-2000. godine na Kosovu i Metohiji.

Povod za njegovo formiranje bio je izveštaj Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, objavljen 7. januara 2011. godine, u kom se tvrdilo da su članovi Oslobodilačke vojske Kosova, krajem 1990. početkom 2000. godine bili umešani u ozbiljne zločine, kao što su trgovina narkoticima, kidnapovanje i ubistva ljudi, trgovina ljudskim organima.