Autor: Informer.rs

30.08.2022.

09:06

Foto: Zoran Sinko/Informer

Vesti

ČETVORKAMA POTREBNA VEĆA KUĆA! Dozidali im kupatilo, fali im još jedna soba

Željko Mitrović im je odneo novčanu pomoć, Goran Vesić je obećao da će im uplaćivati 25.000 dinara mesečno dok devojčice ne napune 18 godina, Sofija Milošević je obećala novčanu pomoć od po 100.000 dinara mesečno. Ljudi iz emisije "Kuća od srca" odlučili su da im urade kupatilo, međutim zbog toga što su preko noći postali sedmočlana porodica, Gaćešama je potreban veći prostor. 

Informer

Marija Gaćeša sa ćerkama

Kako kaže mama Marija, ne treba im luksuz, već samo još jedna soba kako ne bi sve završavali u jednoj.

- Kupatilo je gotovo! To nam je najvažnije. Mnogo ćemo lakše sada funkcionisati. Nama fali još jedna velika soba od oko 28 kvadrata. Nas sedmoro kada budemo u budućnosti seli za sto, u ovom dnevnom boravku nećemo imati gde da se okrenemo. Plan nam je da proširimo i da obezbedimo još tu jednu prostoriju. Za to nam je potrebno oko 10.000 evra i mi za sada to imamo jer nam je dao Željko Mitrović, međutim neodgovorno mi je da taj novac potrošim na to jer mi on pruža sigurnost da ću imati deci da pružim ono što im je neophodno. Razgovaramo sa ljudima iz emisije "Kuća od srca", da vidimo da li bi oni to mogli da nam završe, mada nisam sigurna da hoće jer oni radi kuće socijalno ugroženim porodicama, a mi to, ponavljam po ko zna koji put, nismo. Nas je samo iznenadila situacija - kaže Marija za Informer.

Ona kaže da je veoma zahvalna svim ljudima koji su im pomogli:

- Hvala svakom pojedincu koji je poželeo da pomogne našoj porodici. Hvala Željku Mitroviću na ogromnoj pomoći, Goranu Vesiću, ali i Sofiji Milošević koja nam je najavila svoj dolazak.