28.09.2022.

18:35

Foto: printscreen

Vesti

PRVI PO REDU INFLUENCER MARKETING SUMMIT 18. I 19. OKTOBRA U BELEXPOCENTRU!

Konferencija za medije koja će najaviti prvi po redu Influencer Marketing Summit u Belexpocentru u Beogradu, 18. i 19. oktobra 2022. održaće se u četvrtak, 29. septembra u 11 časova, u prostorijama hotela Holiday Inn (Španskih boraca 74).

Medijima će se obratiti: - Sanja Miković, Ninamedia - Aleksa Čokić, RED Communication - Petar Janković, generalni direktor Holiday Inn-a Influencer Marketing Summit organizuje kompanija Ninamedia u saradnji sa agencijom BIT Events, podstaknuta savremenim marketing strategijama kompanija iz različitih oblasti koje uključuju influencer marketing, kao najaktuelniji oblik promotivnih aktivnosti na tržištu.

Tokom dva dana summita biće organizovana predavanja i panel diskusije u kojima će učestvovati predstavnici kompanija i brendova, influenseri, stručnjaci iz oblasti influencer marketinga, profesori iz oblasti marketinga kao i predstavnici državnih institucija i organizacija. Interaktivna predavanja vrhunskih stručnjaka odgovoriće na mnoga pitanja koja se tiču značaja influencer marketinga kao najsavremenijeg oblika marketinga i njegove upotrebe u marketing strategijama različitih kompanija. Keynote govornik i specijalni gost IMS biće Tamara Kalinić koja se prošle godine našla na listi Top 10 influensera sveta.

Neki od panelista koji nas očekuju na IMS su: - Dunja Jovanić, infleunser i osnivač brenda BÉBÉ by Dunja - Mila Litvinjenko, osnivač i vlasnik kompanije “Aura” - Marija Ćalović, magistarka farmacije u digitalnim vodama - Strahinja Ćalović, sportski bloger - Milan Maglov, edukator i influenser - Vladimir Stanković, osnivač podcasta “Biznis price” - Branko Babić, vlasnik “PhiAcademy”

Pored konferencijskog dela, posetiocima će biti zanimljiv i izlagački deo – “Creative room”, gde će kompanije imati priliku da izraze kreativnost i daju doprinos u postavljanju fotogeničnog dela događaja kroz mogućnost prezentacije proizvoda i usluga.

Kompletnu listu panelista, satnicu i konkretne teme panela možete pronaći na našem oficijalnom sajtu https://imsummit.rs/