15.10.2022.

11:26

Foto: printscreen

Vesti

VELIKO SRCE MLADE HUMANITARKE! Tamara proslavila rođendan sa Pavlovićima, bolesna braća nisu krila RADOST (FOTO)

Pavlovići koji su zahvaljujući Tamari dobili novi dom samo su jedna od porodica koje ova mlada humanitarka pomogla.

Informer

Tamara donela poklone Pavlovićima

Ona je odlučila da svoj rođendan proslavi upravo sa njima budući da su i Nebojša, Novica i Nenad rođeni na isti datum kad i ona.

U prijatnoj kućnoj atmosferi svi zajedno duvali su svećice i proslavili Tamarin 20., a njihov 48. rođendan. 

Tamara ni ovog puta nije došla praznih ruku, pa je za braću Pavlović spremila velike poklone upakovane u plavo-beli papir sa žutom mašnom.

Kao i uvek kad im dođe Tamara braća nisu krila radost, a pokloni su ih posebno obradovali. Ponovo su se, baš kao i kad su dobili bolje uslove za život, smejali od srca kao deca. 

Informer

Duvali svećice zajedno

- A šta mi da kupimo tebi? - upitala su braća dok su otvarala poklone.

- Pa ništa, uvek kad dođem, vi me ispoštujete i uvek me lepo dočekate, to mi je dosta - skromno im je odgovorila Tamara.

Ipak, Pavlovići su Tamari spremili rođendanski poklon i uručili joj ga za stolom. Kupili su parfem koji je obradovao mladu humanitarku.

Informer

Pavlovići spremili poklon za Tamaru

Podsetimo, Pavlovići žive sami nadomak Vranja i svi imaju cerebralnu paralizu. Ceo život proveli su u kolicima, a pored invaliditeta, teško im pada nemaština i to što su nedavno ostali bez roditelja.

Roditelji su im preminuli pre godinu dana i od tada situacija postaje još teža.

Sreća im se ipak osmehnula kada su nedavno uz Tamarinu pomoć dobili novi dom i bolje usLove za život. Više o tome pročitajte OVDE