07.11.2022.

23:20

Foto: printscreen

Vesti

INFORMER I "HUNAMA SRCA" AKCIJU PRIVODE KRAJU! Samohrana majka šestoro dece imaće potpuno renoviranu kuću koju smo kupili

Mariji smo uručili I novac sakupljen u akciji, koju su ljudi iz Srbije I inostranstva uplaćivali za porodicu, a na račun Fondacije, kao i pakete sa garderobom.

- Obezbeđen je novi nameštaj, zamenjen je hidrofor, radovi na vodovodnoj mreži su u toku, kao i radovi na pomoćnoj zgradi u kojoj će biti smešten najstariji Aleksandar. Završetak radova se očekuje početkom decembra, kada ćemo doći da zajedno proslavimo novi početak porodice Živančević - rekla je Danijela Vasilijević predsednica fondacije "Humana srca".

Informer

 

Pitali smo Mariju i decu za utiske, a dobili smo pregršt zagrljaja I osmeha, pogotovo najmlađih, koji se nisu odvajali od predstavnika Fondacije.

- Zahvaljujem se Informeru i fondaciji Humana srca, jer su moja deca dobila šansu za bolju budućnost- rekla je Marija prateći nas za Beograd.

Marija (35) i njeno šestoro dece - Aleksandar (17), Nikola (15), Nemanja (13), Magdalena (5), Mihajlo (2) i beba Mladen - dobiće novu kuću u Velikoj Krsni.

Ukoliko možete pomozite 

Novčanu pomoć za porodicu Živančević možete uplatiti na račun Fondacije Humana srca

200-3474070101033-94, otvoren u banci Poštanska štedionica AD Beograd

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević, direktorka humanitarne fondacije 'Humana srca' Danijela Vasilijević, predsednik IO SNS Darko Glišić, predsednik opštine Mladenovac Vladan Glišić, član Gradskog veća grada Beograda Goran Spasojević i načelnica opštinske socijalne službe Suzana Vasić udruženim snagama za samo nedelju dana kupili smo kuću koju je trebalo renovirati i opremiti novim nameštajem.

Kada se Marija uslelia u kući nije bilo vode,jer je pumpa koja je bila u bunaru neispravna, bilo je neophodno da se renovira kupatilo, koje je bilo potpuno zapušteno. Pored toga bilo je neophodno da se kuća opremi nameštajem i aparatima za domaćinstvo.

Uz sve to treba da se renovira i deo pomoćne kuće koji je namenjen za najsatrijeg Marijinog sina. Svi ti radovi su u toku od trenutka kada smo kupili kuću i trebalo bi da budu gotovi do kraja ovog meseca.   

Podsetimo Marija Živančević u trenutku kada smo se upoznali i radili priču sa njom bila je sa šestoro dece u nezavršenu kući bez elementarnih uslova za život, bez struje i vode i gotovo bez ikakvog nameštaja!