12.11.2022.

11:24

Foto: RGZ

Vesti

ISTORIJSKI DAN ZA RGZ – JEDAN OD STUBOVA DRŽAVE OJAČAN NOVOM ODLUKOM VLADE

Odluka će omogućiti RGZ-u da zapošljavanjem novih službenika drastično unapredi nivo usluga za građane Srbije i podrži rešavanje decenijskih problema u oblasti upravljanja nepokretnostima. Takođe, to je i priznanje Republičkom geodetskom zavodu i zaposlenima na izvenrednim rezultatima postignutim u prethodnom periodu i potvrda da je RGZ postao jedan od glavnih stubova države i društva koji će u budućnosti moći da odgovori na sve aktivnosti Vlade Srbije planirane u narednom periodu u cilju održivog razvoja Srbije.

Zahvaljujući angažovanju, predanosti i radu svih zaposlenih RGZ je prepoznat u zemlji i u svetu kao institucija sa velikim kapacitetom da brzo implementira i primeni inovativna rešenja i nove tehnologije. Ovom odlukom Vlada ohrabruje RGZ da ostane na reformskom putu koji podrazumeva dalju digitalizaciju i lidersku poziciju.

Nova sistematizacija je moderna i inovativna, a napravljena je sa ciljem da omogući zaposlenima da budu pravednije pozicionirani i objektivno ocenjeni. Opisi radnih mesta su postavljeni tako da svako može da, spram sposobnosti i veština koje poseduje, pronađe najadekvatniju poziciju u sistemu.