Autor: Informer.rs

14.12.2022.

10:54

Foto: fondacija tamara misirlić

Vesti

SEĆATE LI SE SESTARA MILANOV? Živele su u strašnim uslovima, danas nižu uspehe! VALENTINA OSVOJILA PRVO MESTO

Mlađa sestra Milanov nadarena je za crtanje, pa je nedavno osvojila nagradu:

- Mala Valentina je osvojila prvo mesto na likovnom takmičenju od 5-8 razreda. Ponosni smo na nju, puno nam je srce što sada živi pristojno i ima uslove da se školuje i bude najbolja! Naš tim pomaže ljudima trajno i dugoročno, hvala Vam što ste deo njega - napisala je Tamara Misirlić na Instagramu. 

Ona je i dalje u kontaktu sa porodicom devojčica kojima je promenila život.

Sestre Valentina (11) i Anđela (12) su sa bolesnim roditeljima živele u teškoj nemaštini nadomak Vlasine, u selu Drajinci. Svakodnevno su do škole i prvih komšija prolazile kroz gustu šumu, koja čak nema ni utabanu stazu.

Zahvaljujući mladoj humanitarki Tamari Misirlić, devojčice su se uselile u novi stan koji je obezbedila vlada Srbije. 

Humanitarka Tamara Misirlić kompletno je opremila stan i uvela porodicu u novi dom. Kada su ušli u Valentininu i Anđelinu sobu primetila je da su se devojčice veoma obradovale, jer to je bila njihova najveća želja.

- Devojčice su najpre bile zbunjene, nisu mogle da veruju da je to njihova soba, ali definitivno su se najviše obradovale novoj sobi, to im je i bila najveća želja. Bilo je i brdo iznenađenja, nove garderobe, kozmetike, igrica.. Jedva su dočekale da sve sredimo, zato smo i mi ubrzali i za jedan dan namontirali sav nameštaj i opremili ceo stan - kazala je za Informer.rs Tamara Misirlić.