22.12.2022.

09:46

Foto: vesti.rs

Vesti

STRAŠNO, MAJKA PRAVI RAMPU ZA SINA INVALIDA, KOMŠIJE JE PRIJAVLJUJU!? Pola Srbije razbesnela priča o momku u kolicima i zgradi u Kragujevcu

Navodno, jedna majka počela je na ulazu zgrade da pravi rampu za svog sina koji je u invalidskim kolicima. Počela je da pravi rampu o svom trošku, a od komšija joj je trebala samo saglasnost.

Komšije su je ipak krišom prijavili inspekciji, navode korisnici mreža i to je zaustavilo njene namere. Na ovu temu se žučno polemiše na mrežama:

- Kragujevac... Majka počne da pravi rampu za svog sina u invalidskim kolicima. O svom trošku, valjda od stanara zgrade dosta što su dali saglasnost. Zaustavljeni radovi jer neko krišom prijavio inspekciji. Bravo sokole, ruke ti se osušile - prvi je od komentara.

- Više ne može čovek da kaže ni "ne mogu da verujem ", šta koj k... može više da se ne veruje, samo je pitanje dokle će zloba da ide i hoće li glave da nam dođe - jedan je u nizu komentara.

- Ko je prijavio je idiot, ali ispekcija valjda treba da odbije prijavu i kazni tog idiota. Pojedinci baš mogu biti idioti - našlo se u komentarima na temu ovog tužnog dogašaja iz Kragujevca.

Bonus video: