12.01.2023.

09:23

Foto: printscreen

Vesti

SNIMAK KOJI LEDI KRV U ŽILAMA! Mladići se popeli na vrh Mosta na Adi, pa video objavili na društvenim mrežama, svi pričaju o ovome! (VIDEO)

Mladi jutjuber Marko Čolaković koji se na društvenim mrežama predstavlja kao Kresoje istražuje napuštena mesta, a veoma često se penje na krovove i visoka zdanja kako bi pratiocima pružio nesvakidašnji doživljaj.

Kresoje je u društvu jednog mladića osvojio Most na Adi, a snimak na kom se vidi kako na visini od 200 metara sede na vrhu mosta izazvao je lavinu komentara.

- I još jedan simbol grada Beograda je osvojen, uspešno smo se popeli na visinu od 200m i ujedno na najvišu građevinu u gradu. Osećaj adrenalina i uzbuđenja je bio neverovatan - poručio je jutjuber i postavio snimak koji ledi krv u žilama, a svi su se pitali odakle im toliko hrabrosti za ovakav poduhvat.

Stvarno ne znam kako uspevaš ovo? Ali jedno veliko svaka čast brate!

Nema tih para...svaka vama čast!

- Svaka vam čast momci na ludoj hrabrosti

Da sam vam ja mama, par šamara čim siđete. Za hrabrost i za sve što radite, a delite sa nama, jedno ogromno bravo, ali iz ugla jedne majke...uh...sledila sam se.

- Čoveče, zavrte mi se u glavi, još toliki tesan prostor gore za vas dvojicu- samo su neki od mnogobrojnih komentara na društvenim mrežama.

I dok jedni oduševljeno gledaju na njihov potez, drugi osuđuju govoreći da je ovakva avantura veoma opasna. 

Da ovo nije jedino "opasno mesto" koje je posetio Čolaković svedoči i snimak na kom se vidi kako osvaja sam vrh Geneks kula.