Autor: Informer.rs

22.01.2023.

07:00

Foto: printscreeN

Vesti

MA DA LI STE VI NORMALNI! Prodaju oronuli podrum za 38.000 evra KAO GARSONJERU! KUPATILO ZAJEDNIČKO!

Kako navode u kranje čudnom oglasu, prodaju se tri stana (?!!!?)od osam, 12 i 16 kvadrata.

- Garsonjera u polusuterenu zgrade. Ukupno imaju tri stana uz polusuterenu od 8, 12 i 16 metara kvadratnih. WC je zajednički za sva tri stana u hodniku, kroz moj deo prolazi odvod tako da je mom delu moguće napraviti sopstveno kupatilo. U prostoriji ni jednoj nema vlage jer je to Gornji Dorćol i nije podvodno, to možete videti na slikama - piše čovek u oglasu. 

Informer

On navodi da niko ne živi u ovom "stanu" kao da je on pogodan za život:

- Trenutno nikog nema dole, sve je očišćemo i spremno za sređivanje, ali se odustalo zato što treba da se ruši sve na parceli i da se pravi zgrada.  Na placu ima još 6 stanova, a dvorište je zajedničko. Slike su pre čišćenja prostora, a imaju i posle čišćenja prostora. Ja sam vlasnik 1/1 prostora od 16 m2, a gospodin pored mene bi prodao od 14m2, za trećeg ne znbam. Molim samo ozbiljne ponude, kome ne odgovara ne mora da gubi ni moje, ni svoje vreme. Možete mi poslati i svoju ponudu na viber, ali prvo pogledajte koliko košta cena kvadrata na Dorćolu.

Ovaj oglas se masovno deli po društvenim mrežama, a ljudi su zgroženi:

"Ja bih samo da se zapitam DA LI STE VI NORMALNI?!, Ovo mora da je šala! Recite mi da je šala!", samo su neki od komentara.