27.01.2023.

15:59

Foto: Printscreen

Vesti

DETE SE SRUŠILO USRED NIŠA, PROLAZNICI GA PRESKAKALI! Gde je ljudskost - Narod na društvenim mrežama POBESNEO

- Moj srednji sin Ivan (18) ima dijabetes. Danas mu prvi put u 10 godina drastično pao šećer i on je izgubio svest. U samom centru Niša. Ljudi su ga pola sata preskakali- započinje priču otac Milan Jovanović Strongmen, poznati trener i glumac koji je glumio u filmovima Parada i Montevideo. 

- Kad mu se vratila svest obnevideo, na zemlji molio je da mu kupe nešto slatko - dodao je Jovanović, a umesto pomoći usledilo je:  "Od*ebi narkomanu".

Ipak kako dalje navodi prolaznici su njegovom sinu pomogli tek pošto je uspeo da im objasni svoje zdravstveno stanje.

- Kad je uspeo da se sporazume kupili mu 2 čokolade koje je pojeo i oporavio se. Izvinili se što mislili da je narkoman. Ne mogu više da budem potrešen a van zemlje sam, na putu - objavio je Jovanović na društvenim mrežama i objasnio da njegov sin inače već godinama odlično kontroliše šećer, ali da se ovoj nemili događaj jednostavno desio.

Na društvenim mrežama ova situacija pokrenula je lavinu osuđujućih komentara, a mnogi su se zapitali na šta nam je spala svest i ljudskost.

Sve najbolje želim dečku, nek se čuva da ne dolazi u takve situacije. Ali kao što si napisao.."desi se". A šta je sa nama kao ljudima, ne samo sa Nišlijama? Trebalo bi da brine to "Od*ebi narkomanu". Šta i da je narkoman ? Treba mu pomoć. Ali već znamo, dešava se.

Informer

Milan Jovanović Strongmen

To je jedan od pokazatelja koliko smo needukovani, koliko malo znamo o bilo čemu. O empatiji neću, ali sam besan što mi sve znamo šta nećemo, ali teško dođemo do toga šta treba i šta hoćemo!

- Pa kakvi su to "ljudi"? Čak i da se radilo o narkomanu, treba mu pomoći odvesti ga na sigurno

- I da je narkoman i da je alkolicar ako je pao treba mu pomoći, zvati hitnu - neki su od komentara na društvenim mrežama.

Vaše mišljenje o ovoj situaciji možete nam napisati u komentarima. 

Bonus video: