31.01.2023.

21:15

Foto: Inforemr

Vesti

DOGAĐAJ IZ HITNE POMOĆI U MLADENOVCU KOJI ĆE SE PREPRIČAVATI! Trudnica stigla na prelazu smena, porođaj u toku, svi se "bacili na posao", nije bilo vremena za dalji put...

- Jutros pre sedam u Hitnu pomoć nam je stigla mlada žena, imala je prethodno dva porođaja. Kako je porođaj već bio u toku, a ona stigla na prelazu smena, i dnevna i noćna smena su je porađale. Na kraju sam ja izvukao bebu - počinje medicinski tehničar Nikola.

Čitaoci su "Informeru" dostavili fotografije kako bi nam preneli delić atmosfere. Ova, pomalo nesvakidašnja scena, razgalila je mnoga srca.

Informer

- I majka i beba su dobro, rodila je devojčicu tešku više od tri kilograma. Prevezene su u Narodni Front, gde i sada leže - nastavlja naš heroj Nikola, pa dodaje:

- Svi smo navijali da porođaj što brže i što bolje prođe, a tako je i bilo. Prirodnim tokom se trećerotka porodila, toliko mi je drago što su obe dobro, a zato i građani opštine Mladenovac imaju nas, tu smo za građane Srbije i da im uvek pritrčimo u pomoć i pomognemo, prelep je osećaj poroditi nekoga i videti sreću na licu. Ova scena je i našim ekipama iz obe smene razvukla osmeh, dugo ćemo pamtiti ovaj dan - završava medicinski tehničar koji se našao da pomogne mladoj majci i njenoj ćerkici i brzo postane heroj u očima mnogih.

Informer

Bonus video: